Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht voor bouwwerkzaamheden

VSN heeft, naast alle andere projecten,  twee belangrijke projecten, namelijk het  vrouwencentrum en gehandicaptencentrum. Deze centra dragen veel bij om mensen zowel onafhankelijk en gesocialiseerd te maken. De centra hebben met hulp van de vrijwilligers veel verbeteringen kunnen doorvoeren op het gebied van infrastructuur en middelen. De bijdragen van VSN aan het verstrekken van onderwijs- en kinderopvangfaciliteiten aan de vrouwen en verstandelijk gehandicapte kinderen is heel erg nodig. En de centra zijn  VSN erg dankbaar voor alle hulp.

 

Vrouwen centrum

Het vrouwencentrum trekt vrouwen aan die onafhankelijker willen zijn. Het centrum heeft een prachtig eigen gebouw en is gebouwd met hulp van vrijwilligers. Er is een grote tuin aan de voorkant van het gebouw. ​​De tuin ziet er nog niet goed uit. Het zit vol met afval, bakstenen en onkruid en is hard aan renovatie toe. De muren moeten ook worden geverfd. De vrouwen uit het centrum zeggen: “We zouden willen dat we een mooie tuin hadden vol met prachtige bloemen. ”

 

Gehandicaptencentrum

Het gehandicaptencentrum biedt dagopvang voor verstandelijk gehandicapte kinderen om hen een plek in de samenleving te bieden. En zo hun leven de moeite waard te laten zijn. Het speelgebied van het centrum bevindt zich in een slechte staat en moet dringend worden gerenoveerd. De muren moeten worden geverfd en het speelveld is ook te klein. Meena KC, de directrice zegt:  “Het uiterlijk van de speelruimte zal beter zijn als we glijbaan en wip hadden.”

 

Hulpvraag

VSN heeft vrijwilligers nodig die kunnen helpen bij de bouw en renovatie. Geïnteresseerde kandidaten worden altijd verwelkomd door de VSN. Er zijn altijd vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen steken en geef dit vooral aan bij aanmelding. Dan zorgen wij voor een plek waar het echt nodig is om te helpen bouwen.

Voor meer informatie zie ook www.vrijwilligerswerknepal.eu

Vrijwilligers gezocht! Vrijwilligers gezocht! Vrijwilligers gezocht! Vrijwilligers gezocht! Vrijwilligers gezocht!