Stage

Studeer je momenteel en ben je op zoek naar een stage in het buitenland? Je stage volbrengen in het buitenland heeft ontzettend veel voordelen ten opzichte van een binnenlandse stage. Denk maar eens aan je persoonlijke ontwikkeling: je wordt zelfstandiger en wijzer omdat je meer op jezelf bent aangewezen. Maar ook voor je studie en je latere loopbaan (en leven) zal een buitenlandse stage je veel opleveren. Door het (leren) leven in en met mensen uit andere culturen en krijg je begrip voor elkaar en leer je van elkaars werk- en denkwijze; je wordt flexibeler in omgang en bent opener naar anderen toe. Naast deze en nog veel meer voordelen is het tijdelijk wonen en werken in het buitenland gewoon een ontzettend gave en unieke ervaring.
Volunteer Society Nepal helpt je graag bij het vinden van een goede stageplek die goed aansluit bij jou en je studie. Misschien weet je al een bestemming of misschien ben je juist nog erg zoekende

We werken vooral met special needs en kwestbare kinderen en jongeren. De special needs kinderen hebben voornamelijk autisme, down syndroom of een lichamelijke beperking zoals CP. Door de beperkingen van de kinderen en de taal barriere kan het communiceren in het Engels lastig zijn. Hierdoor is het belangrijk om een open houding te hebben, gebaren te gebruiken en vooral creatieve activiteiten te ondernemen en het de kinderen te laten ervaren, oefenen en voordoen. Je kunt op deze manier veel doelen behalen en leren over de impact van de activiteiten. Je leert meer de kinderen te observeren en te kijken wat ze nodig hebben dan gewoon een activiteit aan te bieden. Je zult op al onze projecten de mogelijkheid hebben om op professioneel vlak te ontwikkelen.

Content Writing Digital Marketing

Content Writing Digital Marketing stage biedt mogelijkheden aan in Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, .

Medische Stage in Nepal

Het Medische stage in Nepal is beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in het volgen .

Stage Verpleegkunde in Nepal

Stage verpleegkunde in Nepal programma is de perfecte mogelijkheid voor iedereen die zijn verpleegkunde carrière wil .

Stage Fysiotherapie in Nepal

Stage Fysiotherapie in Nepal programma voor diegenen die fysiotherapie / geneeskunde beoefenen of willen beoefenen. .

Onderwijs Stage in Nepal

Een Onderwijs stage in Nepal is betrokken bij het organiseren van activiteiten die de persoonlijke .

Sport en Lichamelijke Opvoeding

Sport en Lichamelijke Opvoeding stage in Nepal programma plaatst stagiaires in lokale scholen en naschoolse .