schoolplein nepal

Nog zoveel te winnen in Nepal

Twee jaar geleden was ik in Nepal als vrijwilliger voor VSN en heb toen via een actie op Facebook voldoende geld opgehaald om een binnenplaats van de kinderopvang in Banepi te voorzien van bestrating. Veertig kinderen moesten elke dag stofhappen en ik kon dat niet meer aanzien. Net voordat ik bij de familie vertrok is het gelukt en speelden de kinderen zonder stof. En zo maakte ik samen met al die vrienden die gedoneerd hebben, weer een stukje verschil in Nepal. Het gaat niet alleen om het vrijwilligerswerk. Het gaat ook om het upgraden van de projecten omdat ze vaak in slechte omstandigheden moeten draaien en er altijd geld nodig is om zaken duurzaam te veranderen. En het kan! Mocht je ook het verschil willen maken, aarzel dan niet en neem contact met me op. Groet! Arend Compagner

Nog zoveel te winnen in Nepal