vrijwilliger gehandicapten centrum nepal

Fondsenwerving minibus

Fondsenwerving voor Mini-Van voor kinderen met een handicap
Wij van Volunteer Society Nepal zijn dolblij om aan te kondigen dat we een samenwerking zijn gestart met de Stichting Wilde Ganzen in Nederland. Samen met hen starten we met fondsenwerving voor het Centre for Children with Intellectual Disabilities.

Mini-bestelbus voor Centrum voor kinderen met een verstandelijke beperking is hard nodig. Door transportproblemen hebben veel kinderen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen niet de mogelijkheid om naar ons centrum te komen. Ze blijven thuis in kleine kamers en hebben geen optie om te spelen, te leren en fysiotherapie te ontvangen. Een minibusje om ze naar het centrum te brengen, is daarom hard nodig. Volunteer Society Nepal heeft beloofd het salaris van de chauffeur te betalen. Het is nu aan ons om fondsen te werven voor de minivan.

Stichting Wilde Ganzen heeft ons beloofd 50% toe te voegen aan elke euro die we inzamelen! Dus als je 1.000 euro doneert, voegen ze er 50% aan toe, wat neerkomt op een totaal van 1500 euro!

Fondsenwerving

Ben je een oude vrijwilliger? Ben je een nieuwe vrijwilliger en denk je eraan om naar Nepal te komen? Denk alsjeblieft aan dit project en help ons fondsen te werven! Stuur een e-mail ‘fondsenwerving voor minibus’ naar contact@volunteersocietynepal.org

En we sturen u onze instructies en een lijst met ideeën voor fondsenwerving.

Neem ook eens een kijkje in deze film van het Centrum voor kinderen met een handicap om een ​​idee te krijgen over dit prachtige project.